E-commerce, Marketing

Skladon fulfillment: Jasná volba pro Shoptet e-shopy

Tomáš Kohút
Tomáš Kohút
Author
02/05/2019
Skladon fulfillment: Jasná volba pro Shoptet e-shopy

Jste majitelem Shoptet e-shopu? Máme pro vás skvělou zprávu! Právě jsme navázali spolupráci se společností Shoptet, předn ím českým a slovenským pronajímatelem e-shopových řešení. Společně jsme vyvinuli doplněk Skladon fulfillment, který majitelům Shoptet e-shopů zajišťuje bezstarostnou správu skladového hospodářství. Přechod na outsourcing logistiky nebyl nikdy jednodušší.

Výhody Shoptet doplňku

Představte si, že se můžete jednou pro vždy zbavit všech nepříjemných starostí, které jsou spojeny se skladováním a logistikou. Prostřednictvím API propojení a okamžité datové synchronizaci máte k dispozici kompletní přehled o stavu zásob na skladě, toku zboží i objednávkách na jednom místě, online a 24/7. Získáváte tak dodatečný čas pro efektivnější rozvoj vašeho podnikání, např. další vývoj vašich produktů, prodejní a marketingové aktivity.

Webová aplikace MySkladon

Kromě dat, která jsou dostupná v Shoptet rozhraní, mají naši klienti k dispozici také aplikaci MySkladon. MySkladon byl navržen a vyvinut tak, aby splňoval nejmodernější technické požadavky v oblasti skladového hospodářství. Jako uživatel aplikace MySkladon můžete řídit svou logistiku vzdáleně, jednoduše a maximálně efektivně. Kromě výše zmíněného řídíte také reklamace, vratky nebo avíza k přejímkám vlastních produktů na náš sklad. Součástí aplikace je i možnost správy dalších uživatelských přístupů vaší společnosti, dle vydefinovaných uživatelských rolí.

Jednoduchá aktivace doplňku

Doplněk je k dispozici k objednání na webových stránkách Shoptetu. Zde také naleznete veškeré potřebné informace k jeho nastavení.

Cena fulfillmentu

Fulfillment je komplexní služba, která se u každého klienta cenově liší. Je však důležitá v rozhodovacím procesu. Pro vhodnost a vyčíslení úspor si stáhněte naši kalkulačku, výsledek poté porovnáme s náklady u nás. Dostanete tak reálnou představu o sumě peněz, kterou můžete investovat na jinou oblast vašeho podnikání. Pokud hledáte další rady nebo detailnější informace, stáhněte si zdarma náš e-book.