Logistika, E-commerce, Marketing

Logistika nanoSPACE: Distribuce nanoroušek z nuly na sto

Tomáš Kohút
Tomáš Kohút
Autor článku
13/05/2021
Logistika nanoSPACE: Distribuce nanoroušek z nuly na sto

Meziroční nárůst o 4 648 % při dosažení obratu 128 miliónů korun, navýšení každodenního počtu objednávek z jednotek na stovky až tisíce nebo kompletní spuštění outsourcingu logistiky za 14 dní. I takto v číslech by se dal definovat rok 2020, zlomový ve fungování našeho klienta nanoSPACE. Přečtěte si příběh, který odstartovala celosvětová pandemie COVID-19 a postupně vedl až k našemu dnešnímu pevnému partnerství.

Na našem příkladu zjistíte, že je outsourcing logistiky vhodný, kromě středních a velkých e-shopů, také pro startupy nebo malé e-commerce firmy s plánem rapidně růst. Případovou studii jsme pro vás, stejně jako v případě Skinners, připravili ve dvou variantách. Infografickou i textovou verzi si můžete stáhnout zde:

O nanoSPACE

Firma nanoSPACE je prvním výrobcem protiroztočových polštářů, přikrývek, povlaků a povlečení s nanovlákennou bariérou na světě. Až do ledna 2020 byly doplňkovým zbožím také ochranné pomůcky s nanovláknem, jako nanoroušky, antivirové šátky, nanovlákenné respirátory a další. nanoSPACE byl do této doby spíše srdcovým projektem, kdy provozovatelé věřili nanotechnologiím a jako alergici měli otestováno, že produkty opravdu fungují. Společnost je také zakládajícím členem Asociace nanotechnologického průmyslu v ČR a členem projektu Česko je nano.