E-commerce, Marketing

Skladon fulfillment: Logistika pro PrestaShop e-shopy

Tomáš Kohút
Tomáš Kohút
Autor článku
23/02/2021
Skladon fulfillment: Logistika pro PrestaShop e-shopy

Vlastníte e-shop na Prestashop platformě a přemýšlíte o outsourcingu logistiky? Hledáte možnost rychlého a jednoduchého API propojení se skladovým systémem logistického partnera? Tak pro vás máme skvělou zprávu! Právě pro tyto účely jsme, ve spolupráci s českou vývojářskou společností PixelBrothers.cz, připravili modul Skladon & Prestashop Connector, který, jak už název napovídá, propojí váš e-shop s naším softwarem.

Modul s doživotní licencí je oficiálně k dostání za jednorázový poplatek 13.990,– Kč. U dodavatele se nám však podařilo vyjednat slevu ve výši 20 % – konečná cena pro naše nové klienty tedy činí 11.190,– Kč (kód voucheru je SKLDN20). Součástí balíčku je také roční technická podpora v češtině. Další technické a licenční podmínky modulu naleznete zde.

Komunikace mezi systémy

Synchronizace dat mezi systémy se spouští automaticky pomocí CRON úloh, v intervalech podle možností webhostingu. Předmětem synchronizace systémů jsou následující funkcionality.

Stahování objednávek

  • Stahování objednávek z PrestaShopu do systému Skladon prostřednictvím API.
  • Napojení umožňuje přenos objednávek s platbou předem nebo na dobírku.

Správa objednávek a trackovacích čísel

  • Automatická kontrola stavu objednávek v systému Skladon.
  • Aktualizace objednávek v PrestaShopu podle změny stavu v systému Skladon.
  • Aktualizace trackovacích čísel objednávky a odesílání informace koncovému zákazníkovi.

MySkladon: vaše logistika online

Po propojení vašeho e-shopu s naším systémem získáte také přístup do aplikace MySkladon. Aplikace je zdarma a nabízí kompletní přehled o klientově logistice – v reálném čase, online a 24/7. Jste tak informováni o aktuálním stavu vašich skladových zásob, objednávkách, přejímkách, reklamacích, vratkách a další.

Neváhejte nás kontaktovat

V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte obrátit na naše obchodní oddělení, konkrétně na e-mail sales@skladon.cz. Rádi vám naši službu přiblížíme a odpovíme na vaše logistické otázky.